Åter hemma

Ja, så var man hemma igen. Kom hem i söndags och har hunnit jobba ett par dagar. Fick klart schemat igår (jag arbetar som bemanninsplanerare och sitter och gör schema, fixar med semestrar, tjänstledigheter och en massa annat som har med bemanning att göra), så nu har jag tänkt att ta det lite lugnt resten av veckan. Det tycker jag att jag förtjänar!

För övrigt har jag storslagna planer för hemmet! Dotterns rum måste fixas till, det är så mörkt och tråkigt så ni anar inte. Det ska målas och inhandlas lite nya möbler. Får se om vi kommer igång denna eller nästa månad, allt hänger på hur mycket det finns kvar på kontot ;-) Jag måste nämligen byta kamrem på bilen också (japp, bilen är som en följetång som aldrig vill ta slut).

Semester igen!

Bara en vecka, men ändå semester. Så nu drar jag, sonen och min mamma till landet igen.....


Gäääsp

Oj, vad trött jag är nu. Att det ska vara så svårt att gå och lägga sig. Anledningen ikväll är Bubbelspelet på http://www.bamse.net/pysselsida.asp 

Jag är tokfast i det spelet. Och jag förstår inte hur folk kan komma upp i 3000 poäng! Själv har jag ett rekord på drygt 1600. En sak är då säker, det är INTE barn som är med på topplistan!

En omgång till, sedan ska jag sova Zzzzz Zzzzz Zzzzz

Semestern i bilder

Nu äntligen har jag fått tummen ur och fixat med semesterbilderna.

Barnen i Gällstad


Så här goa kan mina barn vara mot varandra.
Det inträffar väl inte alla dagar i veckan så det gäller att passa på att föreviga ögonblicket.

Bilden är tagen på en pizzeria i Gällstad.










Muuu



Våra grannar på landet.
Nej, det är inte tyskarna.
De har vi ännu inte stött på, men vi har sett deras bil.














Död mullvadPadda















Fler djur, paddan (eller om det nu är en groda) var bara en av flera. De var lite som husdjur för oss. Barnen hade dem i ett akvarie . Dock inte under hela vistelsen, de släppte ut dem  emellanåt för att sedan fånga in dem igen.

Den pälsbeklädda varelsen är en liten mullvadsunge. Vi tror det är en mullvad iaf. Vi har haft lite problem med jordhögar på gräsmattan så nu har vi satt upp några ljudskrämmor. Denna lille krabaten råkade jag köra över...och NEJ, det var inte meningen. Sanningen är att jag inte ens märkte det, det var barnen som hittade honom/henne.



Potatisar

Morötter


Potatis och morötter direkt från landet. Vilken lyx! Barnen knaprade på morötter mest hela tiden tycker jag. Sonen var även väldigt förtjust i gräslöken, men hans mage var inte lika glad i den ;-)



Vinglas

Vad gör man om kvällarna på landet?
Njuuuuuuter.....

Ett glas rödvin på farstukvisten,
finns det något bättre?

Jobb, jobb och åter jobb

Semestern är slut och åter på jobbet slängs man direkt in i verkligheten. Jag började förra veckan och den var minst sagt tuff! Arbetade 10 timmars dagar för att hinna ikapp och inte släpa efter för mycket. Denna veckan har jag gått ner till 8 timmar om dagen, men kommer å andra sidan jobba alla veckans sju dagar.

Men......jag har ju en veckas semester kvar att se fram emot :-)
(Sedan att den gör mig lite stressad med tanke på att jag har en deadline mitt i den veckan och därför måste se till att vara klar innan jag går på semester är en annan femma).

Nu ska jag lägga över lite kort från kameran till datorn, så inom kort kommer här lite semesterbilder.