Fredag

Äntligen fredag! eller... Jo fredag är det och ledig är jag också. Men imorgon jobbar jag. Långlördag är det också. Suck! Förhoppningsvis kan jag ta semester på söndag, så lite ljus i tunneln finns.

Idag är även sonen ledig och just nu sitter han så snällt på sitt rum och leker med lego. Själv sitter jag och laddar inför den stundande städningen ;o)

Vab

Dottern är sjuk. En lätt öroninflammation som doktorn sa. Det började väl egentligen på söndagkväll med att dottern klagade på öronont. På måndagen verkade det bättre, men framåt kvällen/natten blev det värre igen. Likadant på tisdagen. Men så i onsdags morse var hon riktigt trött och hängig eftersom hon knappt sovit någonting så då var hon hemma från skolan. Och har så varit sedan dess. Igår var vi hos läkaren och fick Kåvepenin utskrivet och det har redan börjat ge effekt. Idag är dottern mer lik sitt vanliga jag.

Annars idag händer nog inte så mycket. Tänkte laga lasagne till middag, det var länge sedan. Vi ska ner till videoaffären (heter det fortfarande så fastän det mest är dvd-uthyrning nuförtiden?) och hyra en film och ikväll vill väl dottern se på Let´s Dance.

Fyra dagar innan tjugonda' Knut åkte julen ut!

Nu är den nästan helt ute. Julen alltså. Idag är jag hemma med en sjuk dotter och passar därför på att slänga ut julen så det är gjort när helgen kommer. Jag trodde jag skulle få lite hjälp av dottern, men hon gick och la sig istället.

Under tiden jag har gått här och plockat har jag kommit på varför jag jämnt drar mig för att städa ut julen och det är ju inte alls konstigt. När julen närmar sig kommer ju julgrejerna fram lite allt efter som. Ljusstakar och stjärnor till första advent, tomtar och annat pynt runt Lucia och slutligen granen runt den 20:e december. Men ut ska allt på samma gång!

Nu ska allt bara ner i källaren så är det klart!

Gott Nytt År

Nytt år, 2008, undrar vad som kommer hända?

Tre önskningar har jag

1. En ny bil
2. En strålande sommar så att vi kan få njuta av varma sommarkvällar vid sommarstugan.
3. Att vi alla får vara friska (såklart!) 

(Egenligen har jag många fler önskningar, men det är ju bara tre man brukar få)

Igår firades inte speciellt mycket. De som känner mig vet att jag inte är mycket för nyårsfirande. Dottern firade för 4:e året i rad hemma hos en kompis (samma kompis i alla år, det är inte så att vi letar upp en som hon kan vara hos...), det är hennes egna lilla tradition. Tanken var sedan att jag och sonen skulle ha mysigt här hemma själva medan sambon skulle iväg till en kompis på fest. Nu blev det inte så. Kompisen var sjuk och sambon blev kvar hemma. Så jag och sonen bjöd helt enkelt in sambon/pappa till vårt mys och det blev ju rätt bra ändå!