Måste ha!

Dessa bara måste jag ha till sommaren! Men vilken färg? Beslutångesten gör sig påmind....
image36
Bild från Hasbeens,
http://www.hasbeens.se

På hemsidan finns hur många snygga träskor som helst, det är så man blir sjuk.

Sjuuuuk....

I tisdags hade jag lite ont i halsen när jag vaknade och kände mig lite halvkrasslig. Inget med det tänkte jag, det går väl över under dagen. Men det gjorde det INTE! Det halsonda blev bara värre och värre och till slut hade jag så ont så jag spände hela käken och fick ont i huvudet på köpet. Under natten sov jag inte mycket och det var bara att konstatera att det bästa var att stanna hemma. Igår hade jag inte lika ont i halsen, men nu började förkylningen med tillhörande nästäppa komma fram. Sov rätt ok inatt, men vaknade med förskräckelse över att inte kunna öppna vänster öga. Ögoninflammation! Jag vet precis vem det är som smittat mig också. Underbare sonen som precis haft sin andra ögoninflammation på en månad. Dumma, dumma, älskade unge...


Långfredag

Idag snöade det rejält på morgonen och efter lunch gick barnen ut och gjorde årets första snögubbe.

image34

Själv har jag inte gjort många knop idag. Somnade på soffan vaid 16-tiden och vaknade en timme senare och insåg att det var dags att sätta igång med middagen. Idag, dagen till ära, blev det sill, lax, rökt makrill, äggröra, köttbullar och potatis. Lite av det godaste av all påskmat!

Åh, så måste jag ju få visa min fina fina ljusstake från Cult Design! Är hon inte söt hönapönan?

image35

Dags att dra till Blåkulla

                                        

                        GLAD PÅSK!
                  
               

Jobb jobb jobb jobb

Strax kommer sambon hem och då är det dags för mig att åka till jobbet. Kommer väl vara där i drygt två timmar så jag hinner slutföra det mest akuta som jag lämnade kvar igår i goda tron att jag lätt skulle hinna med det idag. Så blev det vab istället....

Vab Vab Vab Vab Vab

De senaste sex veckorna har vi vabbat med sonen mer än vad vi brukar vabba för båda barnen under ett år. Så känns det iaf. Det började med en ögoninflammation, då var vi hemma en vecka. Sedan dagis i en vecka innan förkylningen var ett faktum. Återigen hemma för vab, denna gången fyra dagar. Nu efter en och en halv vecka¨på dagis har stackaren åkt på ögoninflammation IGEN! Får se hur länge vi behöver vara hemma denna gången. Tur i oturen är väl att sambon ändå är ledig över hela påsken. Förhoppningsvis kan sonen återvända till dagis på tisdag nästa vecka.

Så kom vintern....

.... 3 månader försent. *suck*

Nu, lagom till påsk har vi ett vackert vitt vinterlandskap utanför fönstrerna. Var detta verkligen nödvändigt? Jag hade lätt klarat mig utan denna snön. Jag som började se fram emot våren och att få åka till stugan över helgerna. Men den tiden kommer väl den också.

Just nu tar jag en paus från arbetet. Idag gör jag klart det allra sist på sommarschemat så att jag kan lämna det till HR för gransking imorgon. Bäst att sitta hemma och göra klart, så slipper man bli avbruten hela tiden.

I söndags var det återigen dags för gymnastikuppvisning i Nordstan för dottern. Hon tycker verkligen att det är kul, fastän hon har, enligt mig, för höga krav på sig själv. Hon tycker att hon är dålig och inte kan vissa övningar, men när det väl kommer till kritan så genomför hon det iaf och tycker på kuppen att det är riktigt roligt.
Till hösten ska även sonen få börja på gympa. Vi startar med det, så får vi se vad han vill syssla med sedan. Men som det är nu så bara längtar han tills han också får börja på gymnastiken. Tror att det blir bra för honom, så får han springa/leka av sig lite.