Denna bil!!!

Fick veta senast jag hade inne bilen på verkstaden att nästa grej att fixa är ena hjullagret, inget akut men... Hmm, inget akut, nähä! Men jag är ju som jag är och vill gärna ha det åtgärdat innan semestern. Funderar på om jag inte ska passa på att ta kamremmen på samma gång, bara för att ha det gjort. Har ca 400-500 mil kvar tills det är dags enligt de kunniga.

Så på måndag ska jag åka till "Finnen" som min pappa kallar honom. En snubbe som har verkstad intill pappas firma. Japp, jag överger min vanliga (märkes)verkstad för nu har jag tröttnat på att betala dyra pengar.

När sommaren och semestern är slut ska jag nog försöka få sålt bilen. Jag har redan bestämt mig för att nästa bil ska bli en Toyota Corolla Touring, med ca 2-3 år på nacken.

Pyjamasparty

Så äntligen var dotterns 8-års kalas över. I år valde hon att ha ett litet mindre kalas med bara 6 bjudna. De som ville fick sova över, det ville alla utom en. Lite trångt och aningen svårt att somna för busfröna blev det. Värmen var inte illa den heller. Men vid tolvsnåret somnade de iaf. För att vakna igen vid halv sju. Nu är det bara en kompis kvar här, så nu är det lugnt och skönt. Det var ett ganska smidigt kalas ändå, trots buset på kvällen. Vi grillade lite korv, åt glass och jordgubbar, barnen lekte och tittade sedan på film samtidigt som de åt popcorn, chips och godis. Minimal planering och aktivering!

Nästa helg är ju då dottern faktiskt fyller år, så det blir nog lite vuxenkalas då. Eller så drar vi till landet. Får se hur det blir...

SOL

Vilken härlig helg det har varit! Solen har lyst, alla har varit på bra humör och lediga har vi varit allihop.

Idag intog jag frukosten på balkongen, alldeles ensam i lugn och ro kunde jag dricka mitt morgonkaffe och läsa tidningen. Även "efter-lunch-kaffet" njöts på balkongen. Nu när jag sitter här inne känner jag att jag kanske borde ha smort in även mig själv med sollotion. Inte bara barnen...

Just nu marineras kött och kyckling till kvällens grillning. Äntligen känns det som att sommaren är på G :o)