Vart tog solen och värmen vägen?

Nu skiner visserligen solen ute, men det blåser och är inte direkt vad jag kallar varmt. Hela veckan har det regnat på morgonen för att sprick upp på eftermiddagen, så man ska väl inte klaga. Lite sol har det varit. Men jag vill ju ha det vädret vi hade för en vecka sedan! Nå väl, det kommer väl tillbaka tids nog...

Idag har jag arbetat hemifrån, det är skönt att kunna göra det ibland. När det gäller sådant jag håller på med just nu, (bara sitta och mata in information) så får jag betydligt mer gjort när jag sitter här hemma än vad jag får om jag suttit på jobbet. Nu tar jag en paus, ska nog gå ut och ta en promenad för att få lite frisk luft, men sedan sätter jag mig nog en stund till vid jobbdatorn.

Vår=landet

Okej, jag vet att jag är riktigt usel på att blogga och jag tänker inte lova att bättra mig heller. Det går i vågor helt enkelt och det kommer det att få fortsätta göra. Nu är äntligen våren här, på riktigt, vilket innebär att vi åker till landet på de flesta helger och i veckan är det abete som gäller.

Nu på jobbet drar dessutom en ny schemaprocess igång vilket innebär en hektisk period för oss bemanningsplanerare. Både roligt och jobbigt. Jag och två av mina tre kollegor (ja, alltså jag har ju liiiite mer än tre kollegor, men bmpl-kollegor syftar jag på) kommer dock att åka på Spa nu i maj. Det blir till Varberg och Asia Spa, vi åker en fredag och kommer hem en lördag. Det ska bli riktigt härligt!

Annat som händer är dotterns kalas. Hon fyller inte förrän i juni, men då har skolan slutat så hon får ha sitt kalas nu i maj. Eller sitt? Snarare sina. Nu på fredag kommer hon ha en liten tjejträff för kompisarna från dagistiden. Hon har bjudit hem tre av sina gamla dagiskompisar som hon fortfarande umgås med. Det blir Tacos, film, mys och antagligen en hel del tjejsnack. Övernattning blir det också! Sedan, i slutet av maj blir det bowlingkalas för tjejerna i klassen. Eftersom hon fyller 10 år och aldrig har haft ett "färdigt-paket-kalas" så får hon ha det i år. Vi är överens om att detta är sista året med ett stort kalas, nästa år får det bli i mindre skala med de närmsta vännerna och kanske bio eller middag. Vi får väl se om hon kommer komma ihåg att vi var överens om det när nästa år kommer...