Åter till stugan

Idag bär det av till stugan för ett par dagar. Sedan, som jag redan nämnt, vidare till Uppsala.
Värmen håller i sig och dottern ska iväg och bada med en kompis nu. Vi hämtar upp henne på vägen till landet och sedan blir det nog att vi stannar för att bada i Ulricehamn. Jag har återigen konstaterat att denna värmen inte är för mig. Visst, jag gillar sol och värme, men inte över 25 grader och jag måste ha tillgång till ett avsvalkande bad.

Lite bilder

Alltid när man sparar över bilderna från kameran finns där ett antal bilder på Fanny och självporträttsbilder på Elin. Dags för en egen kamera till dottern?Självporträtt nr???

Kanske dags för en egen kamera till dottern? Alltid när man laddar över bilder från kameran finns där ett antal kort på Fanny och Elin.

Nåväl, här kommet några få bilder från veckan som gått. Fotade visst inte så mycket, så jag lovar att ta fler bilder under nästa tripp.

Min pappa var uppe över helgen och hade då lånat lite maskiner av sin bror. Golven fick sig ett lyft!

Far min ligger på alla fyra och slipar golv. Han var uppe över helgen och hade då lånat med sig golvslipmaskin från sin bror. Här slipas golvet i barnens rum. Där låg tidigare en vinröd heltäckningsmatta. Ett rejält lyft med andra ord. Även golvet i hallen blev slipat och där lutade vi det också. Blev superfint! Angående bilder från landet och dess renovering så funderar jag på att fixa en till blogg med bara landet med före och efter bilder. Vi har ju endel storartade planer ;o)

Sambon och barnen fiskade en kväll.

Sambon och barnen fiskade en kväll. Det nappade lite, men de lyckades inte få upp någon firre. De får allt öva lite till. Sonen ser aningen sur ut, men han var faktiskt rätt glad. Speciellt när han fick bada lite senare.



I Mösseberg fanns en mycket populär linbana.Som sagt, populär

På Mössebergs djurpark fanns ett par lekplatser också, där det på den ena fanns en linbana. Den var populär hos barnen må jag lova. Mösseberg lär vi besöka fler gånger. Där var hur fint som helst med en vidunderlig utsikt över Falköping, lekplatser, djur, en helt okej restaurang med humana lunchpriser och en liten badsjö för ett svalkande dopp.

Hemma en sväng

Då var man hemma igen! Men bara för ett par dagar. Sambon skulle (är på) Thåström och det passade ganska bra att åka hem för att få en ordentlig dusch och tvätta upp lite kläder. På söndag åker vi tillbaka till stugan för att sedan åka vidare mot Uppsala och kusinerna på onsdag.

Tänkte jag skulle ladda upp lite foton från veckan som gått, tycker det har varit lite glest med bilder på bloggen ett tag nu. Jag återkommer...


S E M E S T E R

NU är det semster. Aldrig har jag tidigare sett fram emot den som jag gjort i år. Snart drar vi till stugan och stannar där en vecka. På återseende!

Nu är det nära

Bara tre arbetsdagar kvar till semestern. Eller egentligen bara två och en halv. På torsdag planerar jag bara arbeta halvdag och gå hem någon gång runt lunch. Det tycker jag att jag förtjänar!

Till stugan bär det av redan på torsdag eftermiddag och det ska bli så skönt! På tisdagen veckan efter kommer ett par vänner med familj upp. Vi tänkte vi skulle ta en sväng till
Mösseberg där det finns en liten djurpark med olika lekplatser också. I närheten ska det även finnas en liten badsjö, det blir en bra barnaktivitet. Får hoppas att vädret vill bli lite bättre bara. Vad händer med somrarna nu för tiden? När jag var liten var det minsann alltid strålande sol och runt 25 grader!

Sista helgen gjord!

Så var sista arbetshelgen gjord. Fyra dagar kvar till semestern och när jag kommer åter från den arbetar jag inte längre helger utan övergår till mån-fre. Så SKÖNT!

Nu är jag rätt trött och ser fram emot att få ta ett skönt bad när barnen lagt sig. Sedan antar jag att det blir "Tyst vittne" ikväll. Jag och sambon brukar frossa i de brittiska deckarna som visas under somrarna.

Nedräkning

Då har nedräkningen dragit igång på allvar. Nedräkning till semestern... Sambon har redan semester (från i måndags), själv får jag vänta i ytterligare 11 dagar innan första semesterdagen. Men det är "bara" 7 arbetsdagar kvar.
Skönt är att jag ligger bra till på jobbet. Schemana är klara och ligger nu hos HR för granskning. Jag hoppas att allt ser bra ut så att jag kan dela ut dem till medarbetarna innan jag går på semester.

Annars är det endel rörelser på gång på jobbet. Folk som byter "hus" och även några som väljer att sluta helt på IKEA för att gå vidare externt. Själv tvivlar jag på att jag någonsin kommer sluta där jag är nu. Inte för att jag inte vill, utan snarare för att jag känner mig för feg. Man vet ju alltid vad man har men inte vad man får...
Men sådana känslor går som bekant i vågor, så vem vet, någongång kanske även jag "går vidare" som det så fint heter.

Hur rolig är man?

Här sitter jag en lördagkväll och lägger scheman. Hur rolig är man då?
Saken är den att sambon är inte hemma, barnen de sover och inget vettigt är det på dumburken.

Denna helgen har vi förövrigt återigen gäster som är ute efter en sovplats ;o) Nu är det besök från Uppsala, en kompis till svägerskan och hans son. De är här nere för Springsteen. Riktiga fans som inte nöjer sig med en konstert, utan de går på båda konserterna. Helt ärligt är jag lite avundsjuk på dem.

Imorgon tänkte jag ta en sväng till Rusta för att köpa parasoll. Har konstaterat att vi behöver ett stort på balkongen, det lilla vi har nu duger när du sitter där själv för det är ungefär så mycket det skuggar.