Melodifestival och Singstar

Vilken kombination!

Igår körde jag ut barnen och sambon för att sedan bjuda hem några arbetskompisar. Vi blev ett glatt gäng som åt och tjötade med ena ögat på klockan hela tiden. Klockan 20:00 förflyttade vi oss till soffan för att hylla och dissa artisterna och deras låtar i melodifestival kval nr 3. Enligt oss gick rätt låtar direkt till Globen, men bäst var ändå Björn Gustavssons låt till Carina Berg.

När Luuk och de andra drog vidare till efterfest plockade vi fram Singstar. Några av oss var riktigt duktiga på att sätta tonerna (jag tillhörde inte en av dem...). Vi hade riktigt trevligt och när gästerna begav sig in till stan valde jag tillslut  efter mycket velande att stanna hemma. Klockan var ju ändå närmare 01:00.
image33

Fynd

I går var jag och dottern på IKEA, alldeles själva. Riktigt mysigt faktiskt. Hon gillar inredning och prylar så med henne kan man gå och strosa och titta på det mesta rätt länge. Tanken var att vi skulle köpa till en del till hennes hylla, men det blev lite mer än så... Vi hittade även en gungstol till läshörnan under sängen samt ett par ramar till mig och sambon. När vi plockat på oss det vi ska och är på väg till kassorna så väljer vi att först ta en tur in på fyndavdelningen. Och tur är väl det! Där ligger precis den hyllan som vi är på väg att köpa, men till ett 60% lägre pris pga skadad förpackning. Visst, förpackningen är tejpad, men det verkar inte vara hörnen som är skadade iaf så vi väljer att chansa (inte ett fel var det på den!).


image27



 
Hyllan som vi fyndade. Vi betalade 235 kr mot ordinarie 590 kr.













Stolen, den värsta IKEA-möbeln jag någonsin skruvat ihop! Jag trodde jag aldrig skulle få på tyget.

   


Något som är lugnt

Idag har jag arbetat hemifrån eftersom sonen har ögoninflammation. När det var dags för lunch frågar jag sonen vad han vill bli när han blir stor. "Men, det har jag sagt ju, målare! Jag vill ju vara något som är lugnt..."

Eftersom han inte är lugn för fem öre nu i 4½-års åldern har jag lite svårt att se vart denna kommentaren kommer ifrån. Eller är det helt enkelt så att han planerar att köra i 110 nu när han är liten för att helt slå av på takten när han blir äldre?

Sportlov

Sista dagen på sportlovet (nåja, om man inte räknar med helgen) och jag och barnen har vår enda lediga dag tillsammans. Så vad gör vi? INGENTING! Solen strålar ute och jag skulle verkligen kunna tänka mig att ta med en matsäck och gå ut på en skogspromenad. Men tror ni barnen vill? Nej, sonen vill bada (i badkaret) och dottern vill leka med sin kompis som precis kom och klingade på. Får se om jag får med de på någonting efter lunch.

Till helgen arbetar jag och sedan är det schemaproduktion för hela slanten. När schemat är klart ska jag ta ett par dagar ledigt, för jag vet redan nu att det kommer bli lite övertidstimmar som ska kompenseras.

Dålig uppdatering

Usch vad dålig jag är på att skriva och uppdatera här på bloggen.
Just nu är det mycket på jobbet, vi går in i en ny schemaperiod nu och då är det mycket för min del. Men lite tid för party finns, som igår tex. Då var det personalfest med karibiskt tema. Kul! Det var några få som valt bastkjol och bikini, modigt. Själv fegade jag och valde en korallfärgad strandklänning över bikinitoppen. Solglasögon istället för mina vanliga glasögon och kvällen var fulländad...jag gick in i dimman direkt ;o)