Shoppat loss

Oj, oj, jag vill inte tänka på hur mycket pengar jag har gjort av med den senaste vecka. Men ganska mycket på bilen som behövde lite kärlek och omsorg. Sedan behöver ju även jag själv lite av den varan, har bl a köpt lite Aloe Vera produkter som jag ska testa, någon dryck som ska vara bra för....tja allt. Lite salvor också, värt att testa på sonens torra och lite eksemiga hud. Kläder har det med blivit, både till mig och barnen.

Tror jag får vänta lite med skor och klippning...

Första natten

Igår, lördag, åkte vi upp till stugan för att för första gången sova där. Men först tog vi vägen om Jönköping och IKEA för att inhandla sängar. Självfallet var våningssängen vi skulle ha slut och när vi sedan skulle plocka på oss bäddmadrasser (med en grinig och trotsig son som inte lyssnade på någon) så lyckades vi ta fel storlek på en av madrasserna. Detta upptäckte vi som tur var innan vi packade upp den, så det blir till att byta den. Men det gör jag på "mitt" varuhus.

Underbart väder har vi iaf haft, 20 grader varmt mitt på dagen och strålande sol. Natten och morgonen var desto kallare. Enbart 2 plusgrader vid 7-tiden på morgonen. Det tog ett tag innan man blivit varm kan jag säga.

Inte går det snabbt i alla fall

Ibland undrar man hur långsamt man egentligen kan ta på sig ett par strumpor? Eller hur sakta man kan gå utan att faktiskt stå stilla?

Min dotter skulle kunna ingå i ett expriment om detta. Skulle man spela in henne på band för att sedan spela upp det i slowmotion så skulle det nog bli en stillbild. Jo, det är sant. Att ta på sig ett par strumpor tar för henne 10 minuter. Att gå till/från skolan tar minst 10 minuter (en väg som i normala fall tar max 2 minuter).