Mineralsmink

Som jag skrev för någon vecka sedan så köpte jag mitt första mineralsmink, och ja... nu är jag fast.
Beställde från
http://mineminerals.se och det kan jag verkligen rekommendera. Snabb leverans, bra priser och kanonbra produkter. Från att ha sminkat mig sporadiskt några gånger i veckan använder jag nu min mineralmakeup dagligen, om så bara lite "Grund" (foundation) för att släta ut och dölja lite skavanker ;)

Mineralmakeup fr?n Mine.

Nä, nu är det nog dags att ta hand om bulldegen som borde vara färdigjäst. Ha en bra dag!

Gymnastikens dag

Idag är det gymnastikens dag och dottern har haft sin första gymnastikuppvisning. Det var ett flertal föreningar som hade uppvisning inne i Nordstaden, ett köpcentrum i Göteborg. Allt från små småttingar till pensionärer var med och gymnastiserade. Det var riktigt roligt att titta på.

Dottern själv sa att hon var väldigt pirrig innan, men sedan hade hon låtsats som att det inte var några som tiitade på och då hade nervositeten släppt. Jätteduktiga var dem, hoppade över plint, gjorde kullerbytta över plint, hjulade och stod på händer.

Nu är vi alla rätt så trötta, de hade två uppvisningar med fyra timmar i mellan så det blev en viss väntan. Sambon valde att åka hem med den överenergiske sonen och det var nog ett rätt klokt val.

Ikväll blir en lugn kväll framför tv:n och om jag får bestämma, lite tacos!

Lönesamtal

Idag har jag haft lönesamtal. Känns skönt att ha det avklarat, känner mig rätt nöjd också. Fick också veta att den projektanställning jag har är förlängd till vecka 42. Tidigare var det sagt vecka 26. Känns som att jag har flyt i jobbet nu och jag trivs bra med att lägga upp min arbetsdag själv, när jag ska göra vad och hur jag ska utföra det. Möjligheten att i mellan åt kunna jobba hemifrån är inte heller helt fel.

Jag?

Tänk att jag som knappt sminkar mig till vardags kan bli så nyfiken på det nya mineralsminket. Nytt för mig iaf! Har läst om det lite på olika snackforum och även lite i dagstidningarnas fredagsbilagor där den ena efter den andra lovprisar dessa produkter. 
Så, nu har även jag beställt mitt första mineralsmink. Eftersom jag aldrig testat tidigare har jag valt att börja med ett startpaket från Mine.
http://mineminerals.se

Ett tag sedan sist

Uj vad tiden rusar iväg. En hel månad sedan jag skrev här. Har haft fullt upp på jobbet med att färdigställa schemat för alla medarbetare. Nu är det klart och jag hann innan deadline. Skönt. Nu får vi se om personalavdelningen och facket godkänner det bara... Gör de det är det bara till att dela ut så vi kan köra igång med det som planerat v. 16.

Schemat klart, dags att se över sommaren med dess semestrar. Nu går det i ett.... Men imorgon har jag semester iaf, dagis och skola/fritids är stängt. Funderar på om vi inte ska passa på att baka lite bullar.

Nu längtar hela familjen till våren och värmen så vi kan börja vara i sommarstugan lite mer. Sängar måste köpas och även lite andra grejer, men det är ju sånt som är roligt att lägga pengar på :-)