God fortsättning

Så var julen över för denna gången (jag vet att vi har annandagen kvar, men för mig tar julen slut ungefär samtidigt som gästerna går hem på julafton). Lite vemodigt måste jag erkänna, jag som ÄLSKAR julen.

Så vad kom då tomten med? Mycket! Som vanligt. Bla ett Singstar, mp3, spelet Tjejsnack, pysselgrejer och kläder till dottern. Sonen fick bla en flexitraxbana, spindelmannenryggsäck, en drake, cd-spelare och kläder. Själv fick jag en ny mobil (nu behöver jag inte längre skämmas när det ringer på stan och jag måste svara), en duk, parfym, ljuslyktor och lite annat smått och gott.

                                                                           
image26

Blääk

I helgen har jag inte mått så bra, vinterkräksjukan eller bara någon annan magåkomma? Kräktes bara en gång, och mådde sedan rätt ok. Idag är jag hemma för att vara på den säkra sidan. Vill inte smitta ner arbetskamraterna så här nära inpå jul. Jul ja, när hade jag egentligen tänkt fixa allt som ska fixas inför jul? Jag har helt missat den planeringen! Är klar med julklapparna (så gott som, får väl ta en vända till systembolaget och köpa den årliga whiskeyn till pappa). Men det är ju så mycket mer...

Ta fram alla jultomtar (brukar jag göra till Lucia, men  i år står de kvar i källaren)

Göra köttbullar, revbenspjäll och janssons och frysa ner (får skippa janssons i år, det är ändå bara jag som äter den)

Handla all julmat

Ha glöggkväll (blir på onsdag, enda dagen som passade i år)

STÄDA (det tråkigaste av dem alla, får börja idag eftersom jag ju nu fick en "bonusdag")

Äh, det blir nog bra ändå!